Serviciul Bani Pe Post

Acest blog este unul unde puteti pune intrebari sau comentarii referitoare la serviciul BaniPePost.

Daca doriti sa-l contactati pe Directorul Netpress Consulting, companie care impreuna cu compania canadiana Everest iTech Ltd care au lansat serviciul Bani Pe Post il puteti gasi pe blogul sau personal http://razvanserbu.wordpress.com. Retineti, opiniile si parerile sale de pe blogul personal nu sunt neaparat si cele ale companiei Netpress Consulting.

Noul serviciu faciliteaza legătura între companii şi bloggeri, fiind varianta românească a mult mai celebrului „Pay-Per-Post” ce funcţionează cu succes pentru blogurile de peste ocean. Chiar daca activitatea noului serviciu de publicitate se va desfasura in Romania, serverele, şi toată logistica aplicaţiei, sunt localizate în Canada.

Companiile pot obţine avantaje majore de pe urma acestui tip de promovare. Pentru un preţ similar unei reclame tradiţionale, ei pot obţine sute de articole care vor inunda Internetul cu informaţii despre produsul lor. Chiar si cel mai reticent manager va putea observa, cu siguranta, beneficiile acestei abordari care promite rezulate previzibile si serioase.

Sistemul propus de „BaniPePost” este foarte atractiv pentru toate companiile indiferent de bugetele alocate pentru publicitate. Un avantaj esential al acestui nou tip de publicitate este o vedere exacta si permanenta oferita clientului asupra desfăşurării propriei campanii de publicitate. Similar, bloggerii îşi pot urmări zilnic toate activitatile efectuate, inclusiv câştigurile realizate.

Una dintre cele mai interesante caracteristici al acestui tip de promovare este că articolele publicate de bloggeri sunt citite si chiar comentate de vizitatorii blogului respectiv. De-a lungul timpului, relaţia dintre un blogger şi cititorii lui se dezvolta si se cimentează, iar calitatea articolelor bloggerului este garantia castigarii si fidelizarii cititorilor. Acest tip de relaţie este extrem de benefică companiilor care doresc să-şi promoveze produsele.

Mediul blogurilor de astazi in Romania este pe cale de a se maturiza si nu este exclus ca in viitor sa asistam la initiative similare de organizare a acestei importante piete pentru publicitatea on-line.

Răzvan Şerbu, directorul general al Netpress Consulting este de părere că „… astăzi, ideile originale ale realizatorilor Internetului devin realitate, iar lozinca ‘power-to-the-people’ este mai adevarata ca niciodată. Bloggerul face un efort pentru a-şi căuta surse de informare şi a da o formă cât mai atractivă articolelelor sale. El se afla intr-un efort zilnic pentru a-şi captiva publicul, asistăm de fapt la realizarea unui ziar în miniatură. Acum toată această muncă poate fi, în sfârşit, recompensată. Cei care spuneau pana ieri pe blogul lor că şi-au cumparat un nou telefon celular ultraperformant, pot face de azi acelaşi lucru fiind plătiţi pentru asta.”

Blogurile româneşti se află într-o puternică ascensiune, devenind din ce în ce mai puternice ca instrumente de informare a publicului. Daca la finalul anului trecut expertii in domeniu prognozau o puternică dezvoltare a acestui sector, anul acesta explozia a început să fie remarcată de toată lumea. Imagini ca acelea de la accidentul provocat de Ludovic Orban au apărut în premieră pe un blog, fiind preluate apoi de toată presa românească. De asemenea, tot mai mulţi jurnalişti, parlamentari, oameni politici, oameni de cultură etc. şi-au creat propriile bloguri, ca un nou si modern mijloc de comunicare.

Nimeni nu ştie exact numărul de bloguri româneşti, desi ultimele estimări se referă la o cifra cuprinsa intre 30.000 si 35.000, dintre care probabil peste 10.000 sunt active. Desi in România, acest tip de comunicare pe Internet este la începuturi, el cunoaşte o dezvoltare spectaculoasă, mai ales în ultimele luni. De cand ati inceput sa cititi acest articol, cateva bloguri noi au aparut deja pe Internet.

3 răspunsuri to “Serviciul Bani Pe Post”

  1. Povesti de pe creanga mea » Blog Archive » Blog is money Says:

    […] eu pe repede-inainte, bloggerii sunt invitati sa castige bani pentru posturile lor. Toate detaliile aici. Mai exista si o tragere la sorti, tot pentru bloggeri, al carei premiu este un laptop. Parca vad […]

  2. Vrei un Asus Eee PC 1002HA ??? « Rux!r’s Blog Says:

    […] Pentru detalii aici !!! […]

  3. Concurs pentru bloggeri « Fii eficient! – Blog despre eficienta Says:

    […] vă interesează concursurile pentru bloguri, cei de la Bani Pe Post au concurs cu regulament foarte interesant. Practic, cu orice mesaj, aşa cum e acesta al meu, care […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: