Concursul BPP se apropie de final

Iata ca 138 de bloggeri s-au inscris la concursul nostru, ceea ce consideram ca este un succes. Lista s-a inchis si ne mai ramane o saptamana sa vedem impreuna care dintre acestia va fi castigatorul.

Evident, am avut si bloggeri pe care a trebuit sa-i refuzam cu mare parere de rau intrucat nu indeplineau conditiile din Regulament. Speram ca la concursul urmator sa-i avem si pe ei alaturi de noi.

Laptopul Asus este sigilat si suntem extrem de nerabdatori sa-l vedem si noi, dar cutia va fi deschisa de castigator, si va trebui sa mai avem rabdare.

Pana in momentul de fata, pentru noi a fost o perioada agitata si speram ca am dovedit suficienta transparenta astfel incat sa dovedim ca se pot face si concursuri perfect cinstite fata de toti participantii.

Speram ca regulile concursului au fost suficient de explicite astfel incat sa nu se creeze confuzii. Au existat si cateva persoane care ne-au trimis email-uri absolut hilare, si altele pentru care regulamentul a ramas in continuare un mister de nerezolvat.

Singurul lucru de care ne pare rau in momentul de fata este acela ca doar un singur blogger se va bucura de premiul nostru, cu toate ca toti ar fi meritat acest premiu. Noi va uram succes la toti, dar stim ca bloggerul cel mai norocos va fi castigatorul.

Speram ca la urmatoarele concursuri sa putem oferi mai multe premii astfel incat sa incurajam cat mai mult blogosfera romaneasca. Nu stim cand si cum vom face acest lucru, dar primii pasi a fost deja facuti. O parte dintre bloggerii care participa la Concursul BPP s-au inscris si in Superblog 2009, le uram succes si acolo. Anul acesta suntem parteneri media si sponsorizam si noi Superblogul, unde consideram ca toate meritele pentru reusita acestuia le revin organizatorilor.

Va invitam sa vedem cu totii pe 1 noiembrie cine este RESTUL.

6 răspunsuri to “Concursul BPP se apropie de final”

  1. Alter Ego Blog Says:

    138 de participanti nu e deloc rau, desi tind sa cred ca numarul celor care au vrut sa participie dar nu au fost eligibili sau nu au trimis e-mail e cel putin dublu…

  2. Ciupanezul Says:

    Spor la extragerea de maine. Abia astept si eu sa vad cine este restul 🙂

  3. Laptopul Asus Eee PC 1002HA | Ciupanezul - Marin Cristian Says:

    […] ieşi 2 câştigători ai marelui premiu, sau poate doar unul. Cu siguranţă unul va fi, deoarece Răzvan Şerbu pune la bătaie un laptop. Concurs online în care m-am înregistrat în primii 50. Acum ţine de […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: